10daagse GGZ: Luisterplek 14u

Voel je de nood om beluisterd te worden? Door iemand die tijd en aandacht schenkt aan wat er leeft bij jou? Iemand die je gevoelens kan ontvangen en die ruimte maakt voor jouw verhaal…

Echt beluisterd worden laat jou toe jezelf beter te begrijpen, om stil te staan bij je gevoelens en gedachten en zo meer in verbinding te komen met je innerlijke zelf. Wees welkom om je verhaal te brengen bij onze luisteraars die met veel zorg en kunde paraat staan om jou te ontvangen. Kom zelf ervaren hoe het is wanneer iemand écht naar jou luistert, in een veilige setting.

Je privacy wordt uiteraard gerespecteerd.

Hartelijk welkom!


Praktische info

  • Waar? BlinkHuis Mechelen, Tichelrij 7
  • Wanneer? Je bent op elk moment in ons BlinkHuis welkom. Onze vrijwilligers zijn één en al oor. Word je liever echt verwacht. Dan kan je nu tijdens de 10daagse van de Geestelijke Gezondheid een afspraak maken.
  • Wat? Blinkende vrijwilligers die graag anderen hun verhaal, vraag, verlangen… beluisteren. Een luistergesprek duurt maximum één uur.
  • Voor wie? Iedereen die nood/zin heeft aan ander perspectief, een luisterend paar oren, een andere kijk…
  • Extra: wil je eerst de sfeer in het BlinkHuis opsnuiven? Heb je extra tijd nodig om aan te komen of de drukte opnieuw te trotseren? De Stiltekamer in BlinkHuis Mechelen is voor iedereen toegankelijk tussen 10 uur en 17 uur op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Datum

vrijdag 07 okt 2022
Voorbij

Tijd

14:00 - 15:00

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Maaike
Maaike
Telefoon
0469/129454
Email
eb.tuoknilb@ekiaam
QR code