Luisterplek op afspraak- 11u30

Voel je de nood om beluisterd te worden? Door iemand die tijd en aandacht schenkt aan wat er leeft bij jou? Iemand die je gevoelens kan ontvangen en die ruimte maakt voor jouw verhaal…

Echt beluisterd worden laat jou toe jezelf beter te begrijpen, om stil te staan bij je gevoelens en gedachten en zo meer in verbinding te komen met je innerlijke zelf. Wees welkom om je verhaal te brengen bij onze luisteraars die met veel zorg en kunde paraat staan om jou te ontvangen. Kom zelf ervaren hoe het is wanneer iemand écht naar jou luistert, in een veilige setting.

Je privacy wordt uiteraard gerespecteerd.

Hartelijk welkom!


Praktische info

  • Waar? BlinkHuis Gent, Vlaanderenstraat 53
  • Wanneer? Zonder afspraak op maandagnamiddag van 14 uur tot 17 uur (spring gewoon binnen)
    Mét afspraak op woensdagnamiddagom 14 uur en om 15 uur 30 en met afspraak op vrijdagvoormiddag, om 10 uur en om 11 uur 30.
  • Als je wil annuleren, bel naar Blinkhuis op  09 430 18 10.
  • Wat? Blinkende vrijwilligers die graag anderen hun verhaal, vraag, verlangen… beluisteren. Een luistergesprek duurt maximum één uur.
  • Voor wie? Iedereen die nood/zin heeft aan ander perspectief, een luisterend paar oren, een andere kijk…
  • Extra: wil je eerst de sfeer in het blinkHuis opsnuiven? Heb je extra tijd nodig om aan te komen of de drukte opnieuw te trotseren? De Stiltekamer in BlinkHuis Gent is voor iedereen toegankelijk tussen 9 uur en 18 uur

Datum

vrijdag 31 mrt 2023
Verlopen!

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
QR code