Laden&Lossen – Ge zijt niet alleen met een sterke drang naar controle

Een ervaringsgesprek met mensen die er over kunnen meepraten. Dat stuk waar jij mee zit, dat stuk dat je zo moeilijk uitgelegd krijgt aan de mensen naast je. Nodig hen uit op deze namiddag of kom gewoon zelf, alleen… om dan te vertrekken met het idee dat je er minder alleen in staat dan je denkt? Misschien raak je geïnspireerd of gemotiveerd. Misschien doet het gewoon deugd dat iemand anders het (ook) eens vertelt.

Want:
Ge zijt niet alleen met een sterke drang naar controle en grip. Loop je ook wel eens onrustig als iets niet 100% naar wens loopt? Kan je pas op adem komen als je weet dat alles geregeld is? Hoe vang je je perfectionisme op? Velen voelen aan dat het veel energie en tijd kost om stééds perfectionistisch te zijn, zowel op persoonlijk vlak als op werkvlak. Het kan zo fel aanwezig zijn, dat je jezelf niet kunt toestaan een fout te maken. Fouten maken mag, daar hoef je je niet voor te schamen.  We leren om ons te concentreren op wat goed gaat. Want jij bent goed genoeg!

Onze veerkrachtexperten vertellen over hun drempels. Over perfectionisme en hoe ze toch proberen waardig en vol wankelmoed deel te nemen aan het leven.

Graag vooraf inschrijven! Tot dan?

Meer informatie over ons Laden&Lossen-programma vind je hier.

Datum

donderdag 19 aug 2021
Voorbij

Tijd

15:30 - 17:30

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

An Dours
An Dours
Email
eb.tuoknilb@na

Dagelijks bestuur BlinkOut

QR code