Laden&Lossen – Concert Sundahl

Sundahls stem is schuurpapier voor uw ziel. De woorden – nu eens gepreveld, dan weer geschreeuwd – zijn stof voor een tweede beluistering. En een derde. Glad moet glad.
Deze Gentse adept van Alan Lomax wordt bijgestaan door het illustere kwartet Serge Hertoge (gitaar), Lander De Vreese (drums), Tuur Geldhof (bas) en Linard Van den Bossche (vocals, gitaar en keys). Samen spelen ze zonder pretentie uw hart kapot.

Hun sound wordt gekenmerkt door eenvoud en gevoel en ligt ergens tussen Chris Whitley, Tom Waits en een vroege Nick Cave. Sundahl kanaliseert enkel de groten.
Ze hebben net een debuutalbum in elkaar gestoken, opgenomen en gemixt onder het waakzame oog van producers Bart Vincent en hun eigen Serge.
Meer info over de band vind je hier.

Dit optreden gaat door op de koer van BlinkOut. Inschrijven is noodzakelijk! Je krijgt nadien in je mailbox een bevestiging van het geboekte ticket.  Graag dan het bedrag (€ 10) overschrijven op rekeningnummer BE 65 0018 2865 3696. Vermeld in de mededeling je naam (of namen) + Laden&Lossen Sundahl 2021.

Tot dan!

Dit optreden kadert in ons Laden&Lossen-programma. Meer info over ons programma vind je hier.

Datum

donderdag 26 aug 2021
Voorbij

Tijd

18:30 - 20:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie
QR code