Laden&Lossen 2023 – Katrien Verfaillie

Gebeten door een passie, muziek recht uit het hart. 

Katrien Verfaillie ontdekte 15 jaar geleden haar talent om pianomuziek te schrijven. Vanuit het niets puzzelt ze haar stukken ineen, wars van regels, onvoorspelbaar en toch harmonieus. Ze speelt nu eens badinerend zacht, dan weer ritmisch strak en zoekt en schaaft tot de toetsen haar verhaal vertellen, tot de melodieën haar ziel tonen. Tijdloze schoonheid, ontroerend in zijn eenvoud. 

Tijdens de coronacrisis ontpopte Katrien zich ook als zangeres. Haar megahit  ́Kunnik nemi na joen komn’, op de melodie ‘La Montagne’ van Jean Ferrat, was diep ontroerend. In deze maalstroom bracht zij een cd uit met West-Vlaamse liedjes voor de zorg. Haar nieuwste cd ditmaal met liefdesliedjes, zal uitkomen in het najaar 2023.  

Een mooie mix van West-Vlaamse liedjes in combinatie met haar pianowerk zal zij voor u brengen. Uiteraard zal zij al heel wat van haar nieuwste werk laten horen, alsook een onverwachte verrassing… 

Praktisch:

Dit optreden gaat door op de koer van BlinkOut. Plaatsen zijn beperkt, tickets via inschrijvingslink onderaan.  Je krijgt nadien in je mailbox een bevestiging van het geboekte ticket.  Graag dan het bedrag (€ 10) overschrijven op rekeningnummer BE 65 0018 2865 3696. Vermeld in de mededeling je naam (of namen) + Laden&Lossen Pigeononpiano 2023.

Tot dan!

Uitverkocht!

Datum

dinsdag 18 jul 2023
Voorbij

Tijd

19:30 - 21:00

Kosten

€10,00

Meer Info

Pigeon on Piano

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle
QR code