Laden&Lossen 2022 – Pigeon on Piano

Gebeten door een passie, muziek recht uit het hart. Katrien Verfaillie ontdekte haar talent om pianomuziek te schrijven op de dag dat haar vader stierf, zo’n 14 jaar geleden. Vanuit het niets puzzelt ze haar stukken ineen tot elke noot, elk gevoel juist zit. Wars van regels, onvoorspelbaar en toch harmonieus. Ze speelt als een doorleefde pianiste, nu eens badinerend zacht, dan weer ritmisch strak. Ze zoekt en schaaft tot de toetsen haar verhaal vertellen, tot de melodieën haar ziel tonen. Tijdloze schoonheid, ontroerend in zijn eenvoud.

In 2020 tijdens de eerste golf van corona, bezingt Katrien het gemis van elkaars warme aanwezigheid in  ́Kunnik nemi na joen komn’ op de melodie ‘La Montagne’ van Jean Ferrat. Het lied sloeg in als een bom en ging meteen viraal op sociale media. Zingen in ’t West-Vlaams, alweer een nieuwe ontdekking. In maart 2021 komt Katrien uit met een mooi luisteralbum en brengt daarin op haar manier hulde aan alle zorgwerkers.

Een mooie mix van West-Vlaamse liedjes met haar pianowerk zal zij voor u brengen.

Praktisch:

Dit optreden gaat door op de koer van BlinkOut. Plaatsen zijn beperkt, tickets via inschrijvingslink onderaan.  Je krijgt nadien in je mailbox een bevestiging van het geboekte ticket.  Graag dan het bedrag (€ 10) overschrijven op rekeningnummer BE 65 0018 2865 3696. Vermeld in de mededeling je naam (of namen) + Laden&Lossen Pigeononpiano 2022.

Tot dan!

Datum

vrijdag 22 jul 2022
Voorbij

Tijd

19:00 - 20:30

Kosten

€10,00

Meer Info

Pigeon on Piano

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
QR code