KoMaan! 2024 – expo beeldend werk Astrid Chamberland

KoMaan! is een evenement in kader van Maanrock. BlinkHuis Mechelen wil tijdens het Maanrockweekend een toegankelijke belevingsplek zijn onder het motto ‘less is more en slow is just fine’. We voorzien een aanbod van performance, panelgesprek en muziekconcerten. Alle info vind je ook op de Maanrock-website en in de Maanrock-app.

Onze stiltekamer is zaterdag doorlopend open tussen 11 en 22u. 

De stiltekamer is een veilige plek waar je tussen de stroom van activiteiten en de festivalsfeer door even tot rust kan komen. Een rustpunt waar de mallemolen even kan vertragen, waar je terug op eigen ritme kan komen. Een oplaadplek voor iedereen die daar nood aan heeft.

Over deze expo:

Astrid Chamberland is beeldend kunstenares en een intuïtieve ziel. Met een passie voor kunst en persoonlijke ontwikkeling,

creëert ze sferen in een intuïtieve en dromerige beeldtaal, geïnspireerd door wat in haar diepe gevoelswereld leeft. De figuren die ze schildert bevinden zich op een spanningsveld tussen solide en vloeiende vormen. Beweging en bezieling staan steeds centraal in de werken. 

Astrid is docente aan de academie van Mechelen, waar ze beeldatelier doceert aan de jeugd. Daarnaast heeft ze het afgelopen jaar coaching en begeleiding gegeven aan hooggevoelige personen in de ruimtes van het BlinkHuis. 

De kunstenares is doorlopend aanwezig en wil je graag ontmoeten en te woord staan om uit te wisselen over haar werken.

Artist Gallery — Astrid Chamberland

Datum

zaterdag 24 aug 2024

Tijd

11:00 - 17:00

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
QR code