KoMaan! 2024 – BlinkHuisconcert door Alexander Greenfield

KoMaan! is een evenement in kader van Maanrock. BlinkHuis Mechelen wil tijdens het Maanrockweekend een toegankelijke belevingsplek zijn onder het motto ‘less is more en slow is just fine’. We voorzien een aanbod van performance, panelgesprek en muziekconcerten. Alle info vind je ook op de Maanrock-website en in de Maanrock-app.
Onze stiltekamer is zaterdag doorlopend open tussen 14.00 en 22.00u.  De stiltekamer is een veilige plek waar je tussen de stroom van activiteiten en de festivalsfeer door even tot rust kan komen. Een rustpunt waar de mallemolen even kan vertragen, waar je terug op eigen ritme kan komen. Een oplaadplek voor iedereen die daar nood aan heeft.

Over deze artiest:

Alexander Greenfield is een unieke, zelfs ietwat anacronistische figuur in het Belgische muzikale landschap. Met zijn slimme, ambachtelijke huiskamerpop weet Greenfield een geheel eigen wereld te scheppen waarin de wetten van tijd (de 21e eeuw) en ruimte (België) geen grip lijken te hebben. Hij houdt dan ook koppig vol geboren te zijn aan de verkeerde kant van het kanaal, en is eigenlijk een Britse songsmid uit de jaren ’70. Het zijn die vervlogen tijden die voor een onuitputtelijke mijn aan inspiratie zorgen. 

Voor fans van: Ben Folds Five, The Divine Comedy, Hall & Oates, Supertramp en Bent van Looy

Praktisch:

Dit concert is gratis, maar om het evenement ‘prikkelluw’ te houden is het aantal plaatsen is beperkt. Reserveer dus best je plekje door onderaan in te schrijven.

  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
Reserveer hier je plekje voor dit BlinkHuiskamerconcert
gratis
Available Tickets: 47

Indien de tickets uitverkocht zijn, ben je welkom om het concert bij te wonen via de straat.

Het ticket "Reserveer hier je plekje voor dit BlinkHuiskamerconcert" is niet meer beschikbaar.
Total: 0

Datum

zaterdag 24 aug 2024

Tijd

20:00 - 20:30

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
INSCHRIJVEN
QR code