KoMaan! 2023 – Warre Verlinden (Comedy-Cabaret)

Warre Verlinden (°2004) brengt voor u, vergezeld van zijn ukelele en gitaar, een mix van comedy en cabaret. Thema’s als volwassen worden en daten zullen daarbij zeker aan bod komen, maar u krijgt ook enkele tips en tricks voorgeschoteld om uw loopvaardigheden te verbeteren met behulp van uw plaatselijke Action-winkel. Wees wel gewaarschuwd, misschien wordt er wel eens iemand uit het publiek aangesproken (dat moet nog bekeken worden). 

Warre volgde sinds zijn 14de lessen comedy-cabaret bij “krak-in-het-vak” Thomas Smith in het Stedelijk Conservatorium Mechelen. Dit schooljaar ronde hij deze opleiding af. Warre werd reeds in menig line-up geprogrammeerd en speelde dit jaar zelfs enkele keren het voorprogramma van de enige echte Phillipe Geubels. Ook in Nederland doet Warre het goed: in 2020 won hij dan ook De Gouden Thermometer van het 39 graden festival te Breda en dit jaar neemt hij deel aan het GCSF (Groningen Cabaret Studenten Festival).

Warre’s grote voorbeelden zijn Bart Cannaerts, Jochem Myjer en Kommil Foo. Als je deze iconen graag bezig ziet, zal je deze beginner ook wel kunnen appreciëren.

Tijdens Maanrock staat hij dus op ons podium en wilt hij de mensen aan het lachen brengen met zijn verhalen en liedjes. Als Mechelaar is Warre dan ook erg enthousiast dat hij op Maanrock mag spelen. Dat kan bij deze dan ook weer van zijn bucketlist.

Iedereen is welkom! Dus breng je partner, buurman, leerkracht chemie, paddelinstructeur, vage kennis, … mee. Het wordt zeker en vast een grappige avond. 

Warre (warremma.be)

Uitverkocht!

Datum

zaterdag 26 aug 2023
Voorbij

Tijd

19:00 - 19:30

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
QR code