Knapp traject: Grenzen gewaarzijn en stellen

We communiceren heel erg met ons hoofd en zoeken heel hard wat we willen en wat we over iets denken maar de communicatie met de rest van ons lichaam verloopt dikwijls moeizamer. Ons lijf ‘hindert’ ons op de weg van onze wil en onze ratio terwijl er zoveel wijsheid in opgeslagen zit, in elke cel. Zeker als het gaat over grenzen, vinden we veel informatie als we in verbinding zijn met ons lijf en onze adem.

We willen met deze 4 workshops een ervaring creëren waarin er terug meer verbinding is met ons lijf en onze adem. We willen ervaringsruimte creëren om meer gewaarzijn te hebben rond bepaalde grenzen in verbinding met jezelf en in de tweede sessie in verbinding met jezelf en de ander.

In de derde sessie gaan we een concrete situatie binnenbrengen in de workshop waarin we grenzen willen aangaan en in de laatste sessie brengen we in wat we hebben ervaren in eigen netwerk en gaat elkeen op zoek naar zijn eigen anker om eigen gewaarzijn en stellen van grenzen verder aan te gaan.

Voor de ervaringsgerichte oefeningen halen we inspiratie uit opleiding en werk binnen de gestalttherapie en yoga maar ook uit tal van eigen ervaringen en vorige workshops.

Praktisch

Dit is een workshopreeks in het kader van Knapp-traject Gent

Als je hebt gekozen voor dit traject, schrijf je je in voor alle 4 de sessies rond hetzelfde thema. Denk er dus aan om je voor elke sessie apart in te schrijven. De datums van de verschillende sessies zijn:

sessie 1, grenzen gewaarzijn met het lichaam als leidraad, 30-04-2024 van 13:30 tot 15:30, Blinkhuis Gent

sessie 2, grenzen gewaarzijn en stellen, 7-05-2024, 13:30 tot 15:30, Blinkhuis Gent

sessie 3, grenzen stellen in een concrete situatie, 14-05-2024 van 13:30 tot 15:30, Blinkhuis Gent

sessie 4, terugblik en zoeken naar eigen anker in het stellen van grenzen, 21-05-2024 van 13:30 tot 15:30, Blinkhuis Gent

Je bent altijd vroeger welkom om al te ‘landen’ bij een kop koffie of thee en gebruik maken van de stiltekamer.

In het kader van Knapp-traject vragen we voor een groepssessie een bijdrage van 2,5 euro per sessie (= rem-geld). We hebben voor onze administratie je rijksregisternummer nodig.
Betaling en administratie regelen we bij de start van de eerste sessie. Graag dus cash voorzien (of met Payconiq) voor de volledige reeks.

Heb je het financieel moeilijk om onmiddellijk de hele reeks te betalen, aarzel dan niet om ons daarover aan te spreken.

adres: Vlaanderenstraat 53, Gent

Als er vragen zijn of als de groep volzet is, mail gerust naar eb.tuoknilb@sle of naar eb.tuoknilb@ycnan.

Kledij waarin je vlot kan bewegen, is een aanrader.

WARM WELKOM

  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
grenzen met je lichaam als leidraad
Available Tickets: 6
Het ticket "grenzen met je lichaam als leidraad" is niet meer beschikbaar.
Total: 0

Datum

dinsdag 30 apr 2024

Tijd

13:30 - 15:30

Kosten

€2,50

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle

Bijkomende Organisatoren

Nancy van BlinkOut
Nancy van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@ycnan
INSCHRIJVEN