‘kLinkerKracht Deluxe

DE EXPO IS DE HELE DAG TOEGANKELIJK, JE BENT OOK WELKOM ZONDER INSCHRIJVEN

Tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid, van 1 tot en met 10 oktober, nodigen we iedereen uit om positief naar zichzelf te kijken, de eigen kracht te ontdekken en elkaar te versterken. Want samen zijn we veerKRACHTig!

Ook BlinkOut organiseert opnieuw een krachtig aanbod! Op zaterdag 1 oktober trappen we de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid af met ‘kLinkerkracht Deluxe: ontdek de BlinkMagie, de straalkracht en MEGA waaier aan talenten in BlinkHuis Gent!

Klinkerkracht Deluxe geeft kwetsbare helden een stem, een plek, een dag… om te stralen.

BlinkOut heeft echte parels in huis, kwetsbare helden waar we steevast in geloven. Ze zwemmen tegen de stroom in, ook al bemoeilijkt of verzwaart het soms hun pad. Onze Blinkers durven tonen dat het niet altijd gemakkelijk, vlot of goed gaat. Ze laten zien dat talent en straalkracht geen normen kent, uiterst uniek en ongelofelijk aanstekelijk is… Want samen maken we nog meer licht ✨

Laat je meenemen in een prachtig heldenverhaal, ontdek welke superkrachten hier allemaal aanwezig zijn en wat ze bij jou, elkaar of anderen teweeg brengen, prikkelen, aanwakkeren…

Op zaterdag 1 oktober zetten we de deuren van BlinkHuis Gent wagenwijd open! Iedereen kan komen stralen tussen 12 uur en 18 uur. Zowel mensen met (on)zichtbare kwetsbaarheden, als hun familieleden, vrienden, collega’s, iedereen nodigen we uit! Kom, en laat je inspireren door onze stiltekamer, tafelgesprekken en kunst in huis.

Voel je heel warm welkom en laat onze helden je, met zachte kracht, omver blazen. #samenveerkrachtig

Datum

zaterdag 01 okt 2022
Verlopen!

Tijd

12:00 - 18:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

An Dours
An Dours
Email
eb.tuoknilb@na

Dagelijks bestuur BlinkOut