Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Klinkend Overleg | BlinkOut

Klinkend Overleg

Lieve ‘kLinker,

 

Het is heel fijn om jou in ons ‘kLinktraject te hebben, en je moed, goesting, vertrouwen, enthousiasme, kwetsbaarheid, … te voelen. Wij hopen dat het ‘kLinktraject een fijne, veilige plek voor jou is, waar je op jouw tempo en ritme kunt groeien.

Omdat wij het beste met je voor hebben én ervan overtuigd zijn dat er altijd zaken zijn die beter kunnen, organiseren we zoals elk jaar een ‘kLinkend overleg. In dit overleg verzamelen we feedback van ‘kLinkers over het ‘kLinktraject en reflecteren we hier samen over.  Alle ervaringen, bevindingen en inzichten van deelnemers zijn voor ons zeer waardevol, dus hopelijk doe jij ook mee :-).

Let op: omwille van de inhoud van het feedbackmoment is deze bijeenkomst enkel toegankelijk voor kLinkers of ex-kLinkers die zeer recent zijn uitgestroomd.

Hopelijk tot dan!

Karen & Barbara

Datum

maandag 20 feb 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 11:30

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent