kLinkend Overleg (online)

Lieve ‘kLinker,

 

Het is heel fijn om jou in ons ‘kLinktraject te hebben, en je moed, goesting, vertrouwen, enthousiasme, kwetsbaarheid, … te voelen. Wij hopen dat het ‘kLinktraject een fijne, veilige plek voor jou is, waar je op jouw tempo en ritme kunt groeien.

Omdat wij het beste met je voor hebben én ervan overtuigd zijn dat er altijd zaken zijn die beter kunnen, organiseren we voor de derde maal een ‘kLinkend overleg. In dit overleg verzamelen we feedback van ‘kLinkers over het ‘kLinktraject en reflecteren we hier samen over.  Alle ervaringen, bevindingen en inzichten van deelnemers zijn voor ons zeer waardevol, dus hopelijk doe jij ook mee :-).

Op 24/2/22 gaat een online overlegmoment door waarop alle Klinkers van harte welkom zijn. Voel je meer voor een live overlegmoment? Dat kan ook, op 3/3/22 organiseren we een sessie in het Blinkhuis.

De online vragenlijst was de eerste stap in het feedbackproces. De output ervan, dus jullie antwoorden, gebruiken wij ter voorbereiding van dit online (maar ook het live) overlegmoment. Hier is er tijd en ruimte om meer verdiepende feedback te geven.

We hopen van harte dat we jou mogen verwelkomen op één of allebei de overlegmomenten!

Kortom:

Wat? Online feedbackmoment van het kLinktraject

Wanneer? 24/2/22 van 10u tot 12u

Waar? Via zoom – na inschrijving krijg je (zo’n uurtje voor aanvang van het overlegmoment) een Zoom link toegestuurd

Let op: omwille van de inhoud van het feedbackmoment is deze bijeenkomst enkel toegankelijk voor kLinkers

Datum

donderdag 24 feb 2022
Voorbij

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

Online
Zoom-app

Organisator

Karen
Karen
Email
eb.tuoknilb@nerak
QR code