kLinkend Overleg (live)

Lieve ‘kLinker,

 

Het is heel fijn om jou in ons ‘kLinktraject te hebben, en je moed, goesting, vertrouwen, enthousiasme, kwetsbaarheid, … te voelen. Wij hopen dat het ‘kLinktraject een fijne, veilige plek voor jou is, waar je op jouw tempo en ritme kunt groeien.

Omdat wij het beste met je voor hebben én ervan overtuigd zijn dat er altijd zaken zijn die beter kunnen, organiseren we voor de derde maal een ‘kLinkend overleg. In dit overleg verzamelen we feedback van ‘kLinkers over het ‘kLinktraject en reflecteren we hier samen over.  Alle ervaringen, bevindingen en inzichten van deelnemers zijn voor ons zeer waardevol, dus hopelijk doe jij ook mee :-).

Op 17/3/22 gaat een live overlegmoment door in het Blinkhuis waarop alle Klinkers van harte welkom zijn. Voel je meer voor een online overlegmoment? Dat kan ook, op 24/2/22 organiseren we een sessie via Zoom.

De online vragenlijst was de eerste stap in het feedbackproces. De output ervan, dus jullie antwoorden, gebruiken wij ter voorbereiding van dit online (maar ook het live) overlegmoment. Hier is er tijd en ruimte om meer verdiepende feedback te geven.

We hopen van harte dat we jou mogen verwelkomen op één of allebei de overlegmomenten!

Kortom:

Wat? Live feedbackmoment van het kLinktraject

Wanneer? 17/3/22 van 14u tot 16u

Waar? in het Blinkhuis

Let op: omwille van de inhoud van het feedbackmoment is deze bijeenkomst enkel toegankelijk voor kLinkers

Datum

donderdag 17 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Sofie Goethals
Sofie Goethals
Email
eb.tuoknilb@eifos

Bijkomende Organisatoren

Sofie Goethals
Sofie Goethals
Email
eb.tuoknilb@eifos

Coach Klinktraject