Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
VeerkrachtWeek: Jezelf troosten (Online) | BlinkOut

VeerkrachtWeek: Jezelf troosten (Online)

Jezelf troosten vraagt moed. Stef en Marleen vertellen in deze workshop over hun eigen pad en zoektocht naar zelfzorg.
Wat zorgt bij jou voor op- en ontlading? Hoe groet je verdriet als ze ongevraagd voor je staat? Hoe maak ik ‘de val’ minder zwaar voor mezelf?
Opdagen voor jezelf, zacht zijn voor jezelf en ruimte geven aan jezelf. Op een creatieve manier willen deze Blinkers handvaten reiken aan zelfzorg.

We zien je graag op 27 april. Voel je heel welkom! Tot binnenkort?

Praktisch:

  • De activiteit is online en gratis. We starten om 14u. We voorzien 2 uur voor de activiteit (tot 16u) met een korte pauze.
  • Schrijf tijdig in. Je krijgt immers voor aanvang een mail met de zoomlink doorgestuurd (Vergeet niet je spamfolder in je mailbox te checken.)
  • Ingeschreven en je kan je onverwachts toch niet deelnemen? Laat het even weten, dan komt jouw ticket vrij voor andere geïnteresseerden.

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de veerkrachtweek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere veerkrachtweekactiviteiten check onze kalender.

Uitverkocht!

Datum

dinsdag 27 apr 2021
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

Online
Zoom-app

Organisator

Hanne Nachtergaele
Hanne Nachtergaele
Email
eb.tuoknilb@n.ennah

Ruimteverhuur, marketing & communicatie