Jezelf verwennen met 4 sessies zelfzorg – groep 2

Zorgen voor anderen, hollen van hier naar daar, op tijd zijn, niets vergeten, je best doen, doorgaan, … Heb jij soms ook het gevoel dat je jezelf voorbij loopt? Wil je af en toe wel eens op de rem gaan staan en minder gas geven? 

Wat heb je vandaag ‘bewust’ gedaan, dicht bij jezelf? En hoe voelde je je daarbij? Werd je er vrolijk van? Gaf het je energie of vloeide de energie juist weg? Wat moet jij allemaal van jezelf en wat wil je? Overkomt het leven je of neem jij zelf de regie in handen? 

Kortom wanneer heb je nog eens voor jezelf gezorgd en met aandacht geluisterd naar wat je lichaam, geest en hart nodig heeft?  

Spreekt zelfzorg tot de verbeelding en wil je graag ontdekken op welke manier je dit een plaats kan geven in je dagelijkse leven?  

We ontdekken samen een nieuwe wereld waarin je jezelf lichter maakt met een vleugje magie van zelfzorg. Heerlijk connecteren met jezelf en jouw unieke innerlijke door te voelen, te bewegen, te voeden, te ademen en te rusten. We ontdekken hoe dit samen hangt met de vijf elementen (vuur, hout, aarde, metaal, water) en wat de seizoenen ons te bieden hebben. En we gunnen onszelf hiervoor de tijd en ruimte. Met veerkracht vreugdevol het leven tegemoet. Vanuit wie jij bent zodat jouw natuurlijk flow en creativiteit kunnen stromen. 

En dit in de ontluikende lente, hét moment om in beweging te komen. 

Verwen jezelf met 4 sessies zelfzorg: ervaar de liefde voor jezelf en zie wat dit met je leven doet. Want je bent het waard. 

Data: vrijdag 20 mei, donderdag 2 juni, donderdag 16 juni en donderdag 30 juni : 10u tot 12u


Wie zich inschrijft voor 20/05 engageert zich tegelijk ook voor de andere 3 data. Bij twijfel: stuur Els gerust een mailtje met je vragen.

Indien de workshop volzet is en je wou er graag bij zijn: stuur Els een mailtje, dan kom je op de reservelijst. En dan word je als eerste op de hoogte gebracht van een volgende reeks.

Van harte welkom! 

Els 

Datum

vrijdag 20 mei 2022
Voorbij

Tijd

(ook: 2/6, 13/6 en 30/6)
10:00 - 12:00

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els De Beule
Els De Beule
Email
eb.tenelet@elueb.ed.sle
QR code