VeerkrachtWeek: Jaargetijdencirkel: Imbolc (online)

Welkom!

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

We nodigen je uit om samen met ons Imbolc te vieren.

Imbolc? Dat is het jaarfeest dat volgt op Yule en voorafgaat aan de lente. Het feest wordt gevierd op 1 of 2 februari en werd nadien gekerstend tot Lichtmis.

We zijn dankbaar voor het terugkerend licht en vieren de voorbereiding van de aarde om de kiemkracht van de lente te garanderen. Nu nog veel verborgen zit in de aarde kom je hier en daar al tekenen van herleven tegen in de Sneeuwklokjes, de Krokussen en Hyacinten, het groener worden van het gras en hier en daar zie je al knopjes aan de takken van de bomen… Kleine wondertjes…

Hou je van verbondenheid, oude rituelen, verstilling en bewondering voor wat de natuur ons telkens weer te bieden heeft? Vier met ons mee met weetjes, poëzie, een begeleide oefening, recepten, tips en ruimte om te verbinden met elkaar en met de natuur.

Deze activiteit gaat online door (zo houden we het corona-proof).

Inschrijven is verplicht en kan via onderstaand inschrijvingsformulier.

Hartelijk welkom namens Els, Ann en Hilde

Opgelet:

  • Schrijf tijdig in. Je krijgt immers voor aanvang een mail met de zoom-link doorgestuurd (Vergeet niet ook je spamfolder in je mailbox te checken.)
  • Ingeschreven en je kan je onverwachts toch niet deelnemen? Laat het even weten, dan komt jouw ticket vrij voor andere geïnteresseerden.

Wens je meer te weten over de veerkrachtweek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere veerkrachtweekactiviteiten check onze kalender.

Datum

vrijdag 29 jan 2021
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

gratis

Labels

Uitgelicht

Locatie

Online
Zoom-app
Petra van BlinkOut

Organisator

Petra van BlinkOut
Email
petra@blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!