Infomoment voor creatieve geesten (vervolg)

 

 

Creativiteit, het staat ergens centraal in je leven, in je zijn. Of het nu tekenen, schilderen, boetseren, borduren, schrijven of gigantische installaties in de open ruimte realiseren is, kunst maakt deel uit van jou.

Misschien is dit creatieve nu nog van jou alleen, veilig in je eigen ruimte? Of misschien droom je ervan dat stukje van jezelf te delen met anderen, de wereld zelfs?

Het Blinkhuis wil daar een eerste zet toe geven: creatief naar buiten treden.  Enerzijds werken we aan een tentoonstelling met enkel werk van KLinkers en BLinkers. En daarvoor willen we jou graag uitnodigen. Anderzijds vergt een dergelijke organisatie uiteraard enige creativiteit, brainstorm, meedenkers en ja helpende handen. Vrijwilliger Bart en kLinker Tania, beiden met ervaring in de kunstwereld trekken dit project, coach Nele ondersteunt.

Op 1 juli kwamen we een eerste keer en wisselden we uit over onze interesses en drempels. Kon je er toen niet bij zijn of was het nog te vroeg voor je, maar voel je je wel aangesproken? Schrijf je dan gerust in, we maken opnieuw ruimte om te verbinden en uit te wisselen met elkaar. Ben je geïnteresseerd, maar kan je er niet bij zijn,  geef dan een seintje aan eb.tuoknilb@eleN en vertel of je werk wil tentoonstellen en/of mee wil denken en organiseren en/of een praktische helpende hand wil bieden en/of graag eens komt luisteren om dan te beslissen.

Datum

dinsdag 30 aug 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie