Bijeenkomst BlinkOut-ambassadeurs

Wat is de werkgroep Ambassadeurs?

BlinkOut zou BlinkOut niet zijn zonder vrijwilligers: warme mensen aan het onthaal, plantenfluisteraars, handige Harry’s en Henriettes, soepmakers, barmedewerkers, ….

Een groeiende groep vrijwilligers zijn de mensen die het fijn vinden om te vertellen over Blinkout en/of over eigen drempels. Mensen die helpen om de kernvisie van BlinkOut uit te dragen, vanuit hun verbondenheid met BlinkOut, steunende op hun eigen ervaringen en (groeiende) veerkracht en draagkracht. Deze mensen verenigen wij in de werkgroep “Blinkout-ambassadeurs”.

Voorbeelden van taken die ambassadeurs / leden van de werkgroep opnemen zijn:

  • vertellen waar Blinkout voor staat en wat Blinkout doet: aan mensen die voor het eerste in het Blinkhuis komen, aan bezoekers op interne evenementen (bv. Samen Anders Werken, Laden en Lossen tijdens de Gentse Feesten, …), op beurzen (bv. het Festival van de Gelijkheid), aan je buurman of -vrouw, aan Jan met de pet die je tegenkomt op straat, ….
  • vertellen over eigen drempels én groeiende draagkracht en veerkracht, die nodig is om vanuit kwetsbaarheid en kwetsbare momenten de wereld in te stappen

Op 24 oktober kwamen we een eerste keer samen met een enthousiaste groep geïnteresseerden, op 6 december een 2de keer. Deze keer bouwen we hierop verder maar voel je ook heel welkom als je er vorige keer niet bij was. Centraal op de agenda staat: oefenen in het brengen van het BlinkOut verhaal.

Voor wie?

Voel je bij jezelf dat je hier ook energie uit zou halen? Of voel je dat dit je kan helpen om te groeien in veerkracht en draagkracht? Stuur een mail naar Sofie, Natalie of Nele, en exploreer dan vooraf even met ons wat die werkgroep allemaal zou kunnen doen en wat je daar zelf voor nodig hebt.

Voor wie al tot de werkgroep behoort en er opnieuw wil bij zijn: schrijf je dan in via de link hieronder.

Warme groet,

Natalie, Nele en Sofie

Datum

dinsdag 14 feb 2023
Voorbij

Tijd

10:00 - 12:30

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Sofie Goethals
Sofie Goethals
Email
eb.tuoknilb@eifos

Bijkomende Organisatoren

Nele Pottie
Nele Pottie
Email
eb.tuoknilb@elen

Coach en Vormingsmedewerker

Natalie Deviaene
Natalie Deviaene
Telefoon
+32473248169
Email
eb.tuoknilb@eilatan

Vormingsmedewerker - Dagelijks bestuur BlinkOut

QR code