Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Infohuis Autisme in BlinkHuis Mechelen | BlinkOut

Infohuis Autisme in BlinkHuis Mechelen

Om ouders, familieleden en mensen met autisme op allerlei manieren de kans te geven in contact te komen met bondgenoten organiseren we het Infohuis Autisme. In het Infohuis Autisme kan je als ouder, persoonlijk betrokkene of volwassene met autisme langskomen voor een babbel met een ouder, partner of een volwassene met autisme. Je kan er terecht bij vermoedens van autisme, als je pas de diagnose kreeg of al wat langer bekend bent met autisme in je gezin of familie en een gesprek wil met een betrokkene.
De bondgenoten van het Infohuis Autisme kunnen jou een antwoord geven op concrete praktische vragen, luisteren naar jouw verhaal en tips geven vanuit hun eigen ervaring.

Bij jouw bezoek aan een infohuis kun je kiezen voor een individueel gesprek, maar ook deelnemen aan een groepsgesprek. Ook een combinatie is mogelijk.

Tijdens dit infohuis is er een groepsgesprek waaraan je kunt deelnemen. Het thema voor dit groepsgesprek wordt later bekend gemaakt.

Praktische info:

Deelname aan deze activiteit is gratis, maar we vragen wel om je een week vooraf in te schrijven.

Schrijf uiterlijk 1 week vóór deze activiteit in via onderstaande link. Enkel zo kunnen wij jouw deelnamebevestiging garanderen. Na inschrijving ontvang je meteen een e-mail om ontvangst van jouw inschrijving te bevestigen. Bevestiging van je deelname volgt pas later.

Infohuis Autisme Mechelen | Vlaamse Vereniging Autisme (autismevlaanderen.be)

Datum

maandag 06 feb 2023
Verlopen!

Tijd

19:00 - 22:00

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Natalie Deviaene
Natalie Deviaene
Telefoon
+32473248169
Email
eb.tuoknilb@eilatan

Vormingsmedewerker - Dagelijks bestuur BlinkOut