In verbinding met jezelf: op reis tussen hoofd en lijf

Uit je hoofd komen, in je lijf zakken en nog verder: goed geaard zijn… wat is het? En… hoe doe je dat?

In dit groepstraject gaan we samen op onderzoek.  Wat betekent geaard(gegrond) zijn voor jou persoonlijk? Aarden is immers veel meer dan op je blote voeten lopen. We onderzoeken hoe we (beter) contact kunnen maken met de grond. Hoe aarden/gronden van invloed kan zijn op ons functioneren, onze manier van aanpakken. Welke invloed goed geaard zijn heeft op ons mentale welzijn. We ervaren dat het iets is wat je altijd kan toepassen en hoe helend dit kan zijn. We onderzoeken welke oefeningen voor jou best werken (je werkt aan een “pakketje op maat”) en hoe het een blijvende aandacht vraagt. We ervaren wat de relatie is tussen goed geaard zijn en in contact komen met je eigen innerlijke kracht. We eindigen met onderzoeken hoe we in verbinding met onszelf kunnen komen via de ander.

Dit traject bestaat uit vijf sessies met telkens een combinatie van achtergrond en theorie en zelf ervaren, voelen en ontdekken.

PRAKTISCH

Dit is een workshopreeks in het kader van Knapp-traject Gent

Als je kiest voor dit traject, kies je voor het hele traject. Schrijf je dus meteen voor elke sessie apart in! Dit zijn de data:

 • 4/4/2024
 • 11/4/2024
 • 18/04/2024
 • 25/04/2024
 • 02/05/2024

Telkens tussen 10 en 11u30 a 12u

Praktische info

 • We starten om 10u. Je bent welkom om toe te komen vanaf 9u30, dan kan je al ‘landen’ bij een kop koffie of thee en/of gebruik maken van de stiltekamer.
 • De sessie eindigt rond 11u30 a 12u
 • De tweede of de derde sessie zullen (afhankelijk van de weersomstandigheden) buiten doorgaan, lokatie en praktische afspraken worden samen besproken.
 • In het kader van Knapp-traject vragen we voor een groepssessie een bijdrage van 2,5 euro per sessie (= rem-geld). We hebben voor onze administratie je rijksregisternummer nodig. Betaling en administratie regelen we bij de start van de eerste sessie. Betaal liefst met payconic of evt cash, graag bij de start betalen voor de volledige reeks. Heb je het financieel moeilijk om onmiddellijk de hele reeks te betalen, aarzel dan niet om ons daarover aan te spreken.
 • Kan je toch niet komen? Graag de dag voordien verwittigen via eb.tuoknilb@elen of eb.tuoknilb@enileda
 • lokatie: Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Als je interesse hebt en deze workshop is volzet, geef dan een seintje op eb.tuoknilb@elen

 

 

Uitverkocht!

Datum

donderdag 02 mei 2024
Voorbij

Tijd

10:00 - 12:00

Kosten

€2,50

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Nele Pottie
Nele Pottie
Email
eb.tuoknilb@elen

Coach en Vormingsmedewerker

Bijkomende Organisatoren

Adeline
Adeline
Email
eb.tuoknilb@enileda
QR code