In Flow naar Uitstroom

We willen je heel graag los laten, maar laten je niet vallen. Je inschrijven voor deze workshop wil in geen geval zeggen dat je automatisch moet uitstromen binnen een bepaalde tijd… maar wel dat je mag uitstromen op eigen ritme!

Voor klinkers die hun vleugels wel willen uitslaan, maar nog niet helemaal durven… Uitstromen doe je wanneer je het gevoel hebt dat je geleerd hebt wat je wou leren in het traject en zicht hebt op je verdere stromen. Maar natuurlijk zijn daar ook vragen bij. Wat staat je te wachten wanneer je die veilige haven opnieuw uit vaart en de wind in de zeilen vangt? Wat biedt BlinkOut nog? Welke vragen wil je nog beantwoord zien van andere instanties? Hoe geef je dat vorm?

Tijdens de workshop ‘in Flow naar uitstroom’ maak je dat moment van uitstromen uit het ‘kLinktraject tastbaar. Want vaak hangt het toch een beetje als een donkere wolk boven de horizon, terwijl dat helemaal niet hoeft. We geven een overzicht van wat je nadien mag verwachten van ons. We proberen op een rijtje te zetten wat andere instanties kunnen/zullen doen zonder dat we garanties kunnen geven.

Nadien kan je met je klinkcoach de verdere stappen concreter maken, of alles nog even laten zoals het was…

Datum

maandag 25 apr 2022
Voorbij

Tijd

18:00 - 20:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Natalie Deviaene
Natalie Deviaene
Telefoon
+32473248169
Email
eb.tuoknilb@eilatan

Vormingsmedewerker - Dagelijks bestuur BlinkOut

QR code