Word de held van je eigen verhaal

Voor wie zich minder thuis voelt op het pad dat de samenleving van je verwacht. Voor zoekers die hun eigen weg willen vinden. ‘Leven vanuit je kern’ Op je levenspad wijst het kompas misschien niet naar het noorden, maar naar je kern.

Praktisch:

Workshop start om 13u30, welkom vanaf 13u. Een (gratis) koffie/thee buffetje staat voor jou klaar. Er is ook een stiltekamer waar je gewoon al even kan zijn.

Inschrijven: via het invulformulier hieronder, en na overschrijven van vrije bijdrage vanaf 15 euro op BE65 0018 2865 3696 ben je helemaal ingeschreven.

Wat gaan we doen:

Word de held van je eigen verhaal.
We ontdekken dat de held geen afgestofte perfecte mens is. Omdat de held ontstaat tijdens en doorheen de zoektocht. Tijdens deze workshop voer je een dieper onderzoek naar alle facetten van die held. Krijger, magiër, verzorger, genieter, lolbroek, … Het zit allemaal in jou. Sommige stukjes blinken al, andere stukjes stoffen we tijdens de workshop af. Er zijn herkenbare fases in jouw reis, die anderen ook hebben doorworsteld. Er zijn medestanders die je tijdens jouw tocht net dat stapje verder, net dat onzichtbare drempeltje verder helpen.
The hero’s Journey is een Jungiaans model voor ZelfCoaching. De workshop is een combinatie van Joseph Cambell’s ‘Hero’s journey’ & Brene Browns ‘Daring Greatly’.

Tot dan!

Vrijwilliger? Ben je graag vrijwilliger tijdens deze activiteit of op een ander moment, boek dan gerust een ‘gratis vrijwilligersticket’. We contacteren jou op welke manier je kan bijdragen aan onze werking.

Centen? Is een vrije bijdrage (vanaf 15 euro) betalen moeilijk en ben je er toch graag bij? Dan ontvangen wij graag jouw mailtje en bekijken we wat we kunnen bieden.

Voel je heel welkom!

Datum

vrijdag 26 aug 2022
Verlopen!

Tijd

13:30 - 16:30

Kosten

€15,00

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

An Dours
An Dours
Email
eb.tuoknilb@na

Dagelijks bestuur BlinkOut