Geannuleerd wegens ziekte: Heel worden met Clarissa Pinkola Estes

Misschien heb jij ook al zo veel aandacht gegeven aan jouw proces van heling. Je zoektocht naar herstel van trauma’s, naar zicht en vat krijgen op je leven; je pogingen om manieren te vinden om deel te nemen aan de maatschappij. Je zoektocht, je lijden, je worstelingen – zo vertrouwd, en tegelijk misschien nog zo’n mysterie.

Er zijn zo vele lagen van herstel die we gewend zijn om te bekijken. De lagen die onze persoonlijkheid willen helen, en haar willen ondersteunen in haar ontplooiing.

Maar er is ook een ‘zielscomponent’ aan ons verhaal. Wat betekenen onze wondes en ons herstel binnen de context van het grotere verhaal van onze ziel?

Vandaag gaan we op spirituele reis onder leiding van Clarissa Pinkola Estés, bekende auteur van ‘de Ontembare Vrouw’. Zij zal ons gidsen met een Engelstalig audiofragment, diep naar de zieleroerselen van onze psyche en onze ziel. Zonder twijfel de moeite waard!

Let op, voor deze bijeenkomst is het dus wel nodig dat je Engels begrijpt. De omkadering van het event zal uiteraard in het Nederlands doorgaan.

 

Hopelijk tot dan!

Datum

maandag 14 aug 2023
Voorbij

Tijd

13:30 - 16:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Karen
Karen
Email
eb.tuoknilb@nerak
QR code