Vervolg op grenzen met het lichaam als leidraad

Deze workshop zie ik als een vervolg op de vorige workshop maar ook mensen die de vorige workshop niet meegedaan hebben, zijn welkom. Meer in contact staan met ons lichaam is een weg die we meer kiezen als we dat pad ook beter kennen en ervaren wat het voor ons kan betekenen. Dus hoe meer herhaling, hoe beter. En in deze vervolgworkshop gaan we nog iets meer verdiepen.

We communiceren heel erg met ons hoofd en zoeken heel hard wat we willen en wat we over iets denken maar de communicatie met de rest van ons lichaam verloopt dikwijls moeizamer. Ons lijf ‘hindert’ ons op de weg van onze wil en onze ratio terwijl er zoveel wijsheid in opgeslagen zit, in elke cel.

Ik wil met deze workshop een ervaring creëren waarin er terug meer verbinding is met ons lijf en onze adem. Binnen deze ervaring botsen we op onze grenzen, bij een inademing, bij een uitademing, bij een stramheid, bij het innemen van een houding, bij het voelen van blokkades of pijn.

Ik wil met jullie ontdekken hoe we kunnen in beweging komen met onszelf binnen onze eigen grenzen, hoe we onszelf kunnen ontdekken in het veilig losmaken van energie door juist te kiezen om niet voorbij onze grens te gaan.

Eens we dat vertrouwen, dat er zoveel mogelijk is binnen onze eigen grenzen, hebben we volgens mij ook meer stevigheid in verbinding met de ander.

Ik haal hiervoor inspiratie uit de yoga, de gestalttherapie en het lichaamswerk.

Ik wil veilig werken binnen ieders grenzen, ook wat corona betreft. Ik kies voor een kleine groep van 8 mensen binnen een grote ruimte met de ramen een beetje open.

Uitverkocht!

Datum

dinsdag 08 feb 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle