Grenzen in een concrete situatie

Grenzen raken aan ruimte innemen en raken aan ont-moeten in de twee betekenissen van niet moeten en van verbinden met onszelf en met de ander.

In deze workshop gaan we oefeningen doen waarbij we eerst terug landen in ons eigen lichaam zodat we vanuit die ervaring het contact met de ander kunnen aangaan. Het is belangrijk om eerst een houding te installeren van een diepe connectie met onszelf waar we kunnen naar terugkeren.

Dan gaan we onderzoeken en oefenen hoe we in een concrete situatie grenzen kunnen stellen aan een ander die we symbolisch een plek gaan geven in de ruimte en waarin we samen zoeken naar wat we precies willen brengen van boodschap, welke interne en externe ondersteuning we nodig hebben en wat de woorden zijn waar we achter staan.

We gaan ervaren en onderzoeken en proberen en doen en voelen en elkaar ondersteunen en dat allemaal met ons lichaam als leidraad.

Er is altijd een stilteruimte aanwezig in het Blinkhuis om naartoe te gaan.

Als deze workshop volzet is en je hebt interesse voor een volgende sessie dan mail je naar eb.tuoknilb@sle en stuur ik jou een mail wanneer er een plek vrijkomt.

Warm welkom

 

 

Uitverkocht!

Datum

woensdag 11 jan 2023
Voorbij

Tijd

10:00 - 13:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle
QR code