Gluren bij de buren: Salon Ensemble

BlinkOut: het voelt vaak als een veilig, warm nest. Je mag er thuiskomen en jezelf zijn met al je kwetsbaarheden en kracht. De stap naar de vaak “hardere” buitenwereld is groot.

Samen willen we deze drempel verlagen. Een netwerk creëren waar mensen zich veilig en gehoord voelen en kunnen oefenen in het bespreken van noden en kwetsbaarheden. Regelmatig zullen we daarom een ontmoetingsmoment in een andere organisaties op de kalender zetten. In mei was de Broederij aan de beurt, dit keer trekken we samen naar Salon Ensemble, een initiatief van Ensemble vzw. We worden er onthaald door David, die ons wat uitleg over de werking zal geven en kunnen er dan ook gezellig iets drinken, de sfeer opsnuiven en samen onderzoeken welke drempels we eventueel nog ondervinden.

Salon Ensemble is een ontmoetingshuis waar je tot rust komt bij een kop koffie en een babbel. Hun deur staat voor je open op woensdag van 17 tot 20 uur, en op zondag van 14 tot 18 uur. Je kunt er gezelschapsspelletjes spelen of creatief bezig zijn — muziek spelen, beeldend werk maken, schrijven, … In Salon Ensemble moet niets, je mag er zijn zoals je bent.

Vzw Ensemble staat nog voor veel meer vanuit de waarden: inclusief, creatief, ecologisch en gastvrij. Meer info vind je op hun website https://www.ensemble.gent/

Ga je mee Salon Ensemble ontdekken samen met Nele en Victor C.? Van harte welkom in het BlinkHuis, waar we te voet vertrekken om 16u40 of direct ter plaatse in het Citadelpark (2 Paul Bergmansdreef 2, 9000 Gent). Graag een seintje of je meestapt of rechtstreeks gaat op eb.tuoknilb@elen

Datum

woensdag 26 okt 2022
Verlopen!

Tijd

16:30 - 19:30

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Nele Pottie
Nele Pottie
Email
eb.tuoknilb@elen

Coach Klinktraject

Bijkomende Organisatoren