VeerkrachtWeek: Ge zijt niet de enige die het moeilijk heeft met ouder worden (20-30-40… 100)

Een gesprek met mensen die er over kunnen meepraten. Dat stuk waar jij mee zit, dat stuk dat je zo moeilijk uitgelegd krijgt aan de mensen naast je. Nodig hen uit op deze namiddag of kom gewoon zelf, alleen… om dan te vertrekken met het idee dat je er minder alleen in staat dan je denkt. Misschien raak je geïnspireerd of gemotiveerd. Misschien doet het gewoon deugd dat iemand anders het (ook) eens vertelt.

Want:
Ge zijt niet de enige die het moeilijk heeft met ouder worden. Tieners en studenten worden verwacht te puberen en kattenkwaad uit te halen, maar vooral om belangrijke keuzes voor de toekomst te maken (zoals studiekeuze). Een dertiger wordt verwacht zich gesetteld te hebben met kindjes, een mooi huis, opbouwende carrière en gelukkig huwelijk. Een zestiger wordt verwacht te genieten van zijn pensioen samen met de kleinkinderen. Een gezonde honderdjarige wordt verwacht gelukkig te zijn dat je zo oud kon worden. Maar wat als je bepaalde verjaardagen liever niet viert? Wat als je het soms moeilijk hebt met de verwachtingen en opbouwende verantwoordelijkheid die vasthangt aan ouder worden? Hoe ervaar jij dat onveilige, soms verlammende gevoel als onzichtbare drempel? Enkele panelleden gaan met dit thema in gesprek.

Graag inschrijven vooraf! Tot dan?

 


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

Datum

donderdag 02 dec 2021
Voorbij

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Natalie Deviaene
Natalie Deviaene
Telefoon
+32473248169
Email
eb.tuoknilb@eilatan

Vormingsmedewerker - Dagelijks bestuur BlinkOut

QR code