Ge zijt niet de enige die hoogsensitiviteit ervaart

‘Ge zijt niet de enige’ is een verbindend panelgesprek met mensen die erover kunnen meepraten. Zij delen hun ervaring rond het centrale thema, jij mag komen luisteren en u laten inspireren. Kom af, zet u erbij, en luister naar de ervaringen die gedeeld worden door zij-die-het-meemaken.

Over onzichtbare drempels, over wankelmoed, en over kracht. Over hoe je met, ondanks en dankzij je kwetsbaarheid blijft deelnemen aan het leven. Laat u maar raken, laat hun verhalen maar binnenkomen.

Want je bent niet de enige die hoogsensitief is, zich zo voelt, of zich afvraagt hoe anderen hiermee omgaan.

Er zijn heel wat mensen die begrijpen wat dit betekent, namelijk 15 tot 20 procent van de bevolking. Hoogsensitiviteit is een persoonlijkheidskenmerk waardoor je soms wel wat kwetsbaarder in het leven staat. En dat stelt je voor de nodige uitdagingen, zeker, maar vergeet niet dat hoogsensitiviteit ook heel wat troeven heeft: creativiteit, empathie, opmerkzaamheid, loyauteit,…: allemaal positieve dingen die je ervaart als je hebt leren omgaan met hoogsensitiviteit.

BlinkOut vzw plooit op een veilige manier kwetsbaarheden tot kracht, onder meer door het faciliteren van ‘Ge zijt niet de enige’-sessies. Voor deze sessie slaan we de handen in elkaar met de organisatie HSP Vlaanderen.

Deze activiteit kadert in de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Meer info op http://www.samenveerkrachtig.be.

Uitverkocht!

Datum

maandag 09 okt 2023
Verlopen!

Tijd

15:30 - 17:30

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Victor Nelen
Victor Nelen
Email
eb.tuoknilb@rotciv

Project- en sociocultureel medewerker