Ge zijt niet alleen… Voor wie (zelf)liefde niet eenvoudig is…

BlinkOut maakt tijd voor ervaringsgesprekken. Een gesprek met mensen die er over kunnen meepraten. Dat stuk waar jij mee zit, dat stuk dat je zo moeilijk uitgelegd krijgt aan de mensen naast je. Nodig hen uit op deze namiddag of kom gewoon zelf, alleen… om dan te vertrekken met het idee dat je er minder alleen in staat dan je denkt? Misschien raak je geïnspireerd of gemotiveerd. Misschien doet het gewoon deugd dat iemand anders het (ook) eens vertelt.

 

Het is Valentijn en deze ‘ge zijt niet alleen’ gaat over ‘de liefde’. Ge zijt niet alleen voor wie de liefde soms uitdagend of complex is. Maar vergis je niet. Hoewel deze ‘ge zijt niet alleen’ óók gaat over de romantische liefde komen er meer thema’s aan bod:

de liefde die je kan voelen in vriendschappen, naar kinderen toe, naar jezelf, … Voor de meesten onder ons wil daar wel eens iets haperen, of minder vlot gaan dan we zouden willen. En dat is ook maar menselijk.

 

Het wordt dus ongetwijfeld een heel boeiend sofagesprek. Ben je er ook graag bij? Reserveer dan nu je plaatsje in het publiek!

Inschrijven

Ge zijt niet alleen... De liefde
Available Tickets: 16
Het ticket Ge zijt niet alleen... De liefde is niet meer beschikbaar.

Datum

dinsdag 14 feb 2023

Tijd

15:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Karen

Organisator

Karen
Email
karen@blinkout.be
INSCHRIJVEN

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!