(Panelgesprek) Ge zijt niet alleen… die blijft zoeken naar geluk.

Een Ge zijt niet alleen-sessie is een panelgesprek. Een gesprek met mensen die ‘er’ over kunnen meepraten. Dat stuk waar jij mee zit, dat stuk dat je zo moeilijk uitgelegd krijgt aan de mensen naast je. Nodig hen uit op deze namiddag of kom gewoon zelf, alleen… om dan te vertrekken met het idee dat je er minder alleen in staat dan je denkt? Misschien raak je geïnspireerd of gemotiveerd. Misschien doet het gewoon deugd dat iemand anders het (ook) eens vertelt.

Tijdens deze ‘week van het geluk’ gaat de  ‘ge zijt niet alleen’ sessie dan ook over de zoektocht naar geluk. Ge zijt niet alleen voor wie de deze zoektocht soms uitdagend of complex is. Voor de meesten onder ons wil daar wel eens iets haperen, of minder vlot dan we zouden willen. En dat is ook maar menselijk. Voor anderen voelt het dan weer extra lastig. Of lijkt het alleen maar zo dat het enkel bij mij zo lastig kan zijn om me gelukkig te voelen?

Binnenkort maken we hier bekend wie de sprekers of ervaringsdeskundigen zijn die deelnemen aan dit panelgesprek.

Leuke extra touch: illustratrice Zinzi Moons zal aanwezig zijn om live tekeningen te maken met haar Ipad tijdens dit panelgesprek. Mensen kunnen achteraf bij haar het resultaat gaan bewonderen. Nadien gaan de illustraties tot leven komen en verder gebruikt worden .

Het wordt dus ongetwijfeld een heel boeiend sofagesprek. Ben je er ook graag bij? Reserveer dan nu je plaatsje in het publiek!

Dit panelgesprek komt tot stand in samenwerking met stad Mechelen.

Datum

donderdag 23 mrt 2023
Voorbij

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
QR code