Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Energie in Balans | BlinkOut

Energie in Balans

Wat zou het rust brengen om harmonie te ervaren wanneer het gaat over je eigen energiepeil. Dat de energie die je ‘weggeeft’ en de energie die je ‘krijgt’ door op te laden mooi in balans zijn. Is dit mogelijk? En zo ja, hoe verwelkom je deze harmonie in je leven?

In deze workshop gaan we op zoek naar onze energiegevers en onze energielekken. We visualiseren onze energiebalans en gebruiken deze als vertrekpunt om een manier te zoeken om met onze beschikbare energie om te gaan. Door inzicht te krijgen in onze eigen batterij-oplader, verhogen we ons energiepeil en kiezen we voor onze eigen stijl en ons eigen ritme. We maken onze balans concreet en zichtbaar, voor onszelf en eventueel ook om naar anderen te communiceren. We vullen zo onze eigen handleiding: Waar laden we van op? Wat doet ons leeglopen?

We staan ook stil bij het emotionele luik dat er voor kan zorgen dat we plots veel energie ‘kwijt’ zijn of dat we wel willen maar niet lijken te kunnen opladen.

Een workshop waarin je jezelf beter leert kennen en accepteren om van daaruit te bouwen aan meer welzijn in je leven.

Uitverkocht!

Datum

vrijdag 17 feb 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Karen
Karen
Email
eb.tuoknilb@nerak