VeerkrachtWeek – Empathiecirkel: kwetsbaarheid en ik

Empathiecirkel: kwetsbaarheid en ik

Kwetsbaarheid en ik, hoe zit dat eigenlijk? Ben ik kwetsbaar? Of misschien klopt deze vraag beter: op welke manier ben ik kwetsbaar? Hoe voelt dat voor mij, die kwetsbaarheid? En hoe zit dat eigenlijk bij jou? Wanneer is het lastig? Voelt het soms fijn? Hoe is het om mensen te ontmoeten in kwetsbaarheid?

Op donderdagnamiddag 27 mei spreken we af in het Coyendanspark, aan de Herberg Macharius. Daar nemen we elk een stoel en zoeken een rustige plek voor een empathiecirkel, met een kleine groep. Breng gerust een dekentje of kussen mee om het jezelf gemakkelijk te maken, en zorg dat je kledij aangepast is aan het weer. Bij regen, zullen we de empathiecirkel online doen, je wordt daarvan op de hoogte gebracht per mail.

Tot slot: wat is een empathiecirkel?

Dit is een gestructureerde gespreksvorm die een ruimte creëert waar je woorden kunt zoeken voor wat er in jou omgaat, en waar je de kans krijgt om je hierin gehoord te voelen. De methode is heel eenvoudig om aan te leren en wordt stap voor stap begeleidt door kLinker Nele, die hierin een ervaren facilitator is. Deze keer is het onderwerp ‘kwetsbaarheid en ik‘, maar weet dat je bij een empathiecirkel altijd kunt praten over gelijk wat voor jou op dat moment belangrijk is.

Hopelijk tot dan!

Praktisch:

  • Inschrijven vooraf is verplicht en kan hieronder.
  • Ingeschreven en je kan je onverwachts toch niet deelnemen? Laat het even weten, dan komt jouw ticket vrij voor andere geïnteresseerden.
  • Corona maatregelen: draag een mondmasker, zorg voor voldoende afstand, ontsmet regelmatig je handen.

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere VeerkrachtWeek activiteiten check onze kalender.

Datum

donderdag 27 mei 2021
Voorbij

Tijd

14:00 - 16:30

Organisator

Nele Haelvoet
Nele Haelvoet
Telefoon
0485.32.75.14
Email
moc.liamnotorp@teovleahelen
Website
https://blinkout.be/nele/
QR code