VeerkrachtWeek – Empathiecirkel over vertrouwen

Empathiecirkel: vertrouwen

Om met een spreekwoord te beginnen: vertrouwen komt te voet en gaat te paard … herken je dat? Wat zorgt ervoor dat vertrouwen geschonden wordt? En welk zijn de kleine stapjes die vertrouwen net kunnen opbouwen? Lukt het je soms om dingen rond vertrouwen onder woorden te brengen? Hoe is dat voor jou, als je merkt dat iemand jou vertrouwt?

Op dinsdagvoormiddag 29 juni spreken we af in het Coyendanspark, aan de Herberg Macharius. Daar nemen we elk een stoel en zoeken een rustige plek voor een empathiecirkel, met een kleine groep. Breng gerust een dekentje of kussen mee om het jezelf gemakkelijk te maken.

Als het regent, zal een alternatief voorzien worden, je wordt daarvan op de hoogte gebracht per mail, ten laatste de avond voordien.

Tot slot: wat is een empathiecirkel?

Dit is een gestructureerde gespreksvorm die een ruimte creëert waar je woorden kunt zoeken voor wat er in jou omgaat, en waar je de kans krijgt om je hierin gehoord te voelen. De methode is heel eenvoudig om aan te leren en wordt stap voor stap begeleidt door kLinker Nele, die hierin een ervaren facilitator is. Deze keer is het onderwerp ‘vertrouwen‘, maar weet dat je bij een empathiecirkel altijd kunt praten over gelijk wat voor jou op dat moment belangrijk is.

Tot dan!

Praktisch:

  • Inschrijven vooraf is verplicht en kan hieronder.
  • Ingeschreven en je kan je onverwachts toch niet deelnemen? Laat het even weten, dan komt jouw ticket vrij voor andere geïnteresseerden.
  • Corona maatregelen: draag een mondmasker, zorg voor voldoende afstand, ontsmet regelmatig je handen.

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere VeerkrachtWeek activiteiten check onze kalender.

Datum

dinsdag 29 jun 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:30

Organisator

Nele Haelvoet
Nele Haelvoet
Telefoon
0485.32.75.14
Email
moc.liamnotorp@teovleahelen
Website
https://blinkout.be/nele/