Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Deel 2, grenzen met het lichaam als leidraad | BlinkOut

Deel 2, grenzen met het lichaam als leidraad

Deze workshop zie ik als een vervolg op de vorige workshop maar ook mensen die de vorige workshop niet meegedaan hebben, zijn welkom. Meer in contact staan met ons lichaam is een weg die we meer kiezen als we dat pad ook beter kennen en ervaren wat het voor ons kan betekenen. Dus hoe meer herhaling, hoe beter. Het is door herhaling dat we vertrouwen opbouwen dat het klopt wat we gewaarworden en dat er uiteindelijk ook betekenis kan aan gegeven worden.

In deze vervolgworkshop gaan we ook oefeningen doen waarbij we de verbinding met ons eigen lijf leren gewaarworden terwijl er duidelijk een contact is met de ander. Ook daar zullen we botsen op grenzen en zal onze mildheid en zorg naar de ander en onszelf uitgedaagd worden.

Ik nodig jullie uit om jezelf lijfelijk te onderzoeken, eigen impulsen gewaar te worden en lichamelijke wijsheid te ervaren.

Ik wil met jullie ontdekken hoe we in beweging kunnen komen binnen onze eigen grenzen en daarin kracht ervaren, kracht die we ook nodig hebben om een plek in te nemen en grenzen te kunnen stellen.

Ik haal hiervoor inspiratie uit de yoga, de gestalttherapie en het lichaamswerk.

Ik wil veilig werken binnen ieders grenzen, ook wat corona betreft. Ik kies voor een kleine groep van 8 mensen binnen een grote ruimte met de ramen een beetje open.

Uitverkocht!

Datum

dinsdag 08 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle