copyright Eline Van Garsse

De kwaliteiten van het innerlijke kind

In deze mix van ontmoetingsmoment/workshop gaat onze aandacht uit naar de waarde van ons innerlijk kind. Dit als andere pool naast onze kwaliteiten als volwassene. We geloven dat ons innerlijk kind een enorme kracht in zich draagt en wensen dit ook te exploreren aan de hand van enkele oefeningen.

Volwassen kwaliteiten zoals plannen, berekende risico’s nemen en behoudsgezind zijn wanneer een systeem goed werkt zijn het resultaat van denkwerk. Hier worden veel cognitieve kwaliteiten aangesproken.

Daarnaast hebben we onze kwaliteiten van het kind zoals spontaniteit, creativiteit, nieuwsgierigheid, zintuiglijkheid en eerlijkheid/oprechtheid. Dit zijn troeven in een werkomgeving: ze zijn een enorme motiverende factor en werken stressreducerend. Zij gaan uit van het hart en ons gevoel. Ze houden minder oordeel in.

Blinker Jonas en coach Els willen met jullie ervaringsgericht werken en een context  creëren waarin je deze kwaliteiten mogelijks terug kunt proeven en wie weet is er dan iets in gang gezet…….

Als de workshop is uitverkocht, stuur dan zeker een mail naar eb.tuoknilb@sle en dan kom je op de wachtlijst.

Warm welkom

Jonas en Els

Uitverkocht!

Datum

dinsdag 05 mrt 2024
Voorbij

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle

Bijkomende Organisatoren

QR code