Comon Gent

Comon Gent: Dialoogtafels over beweegplezier in de stad

We bewegen allemaal doorheen de stad. De ideale gelegenheid om gezond actief te blijven. Elke stap telt. Als we dagelijks te voet, per fiets of op een andere actieve manier de stad doorkruisen, leggen we de basis voor een gezonde levensstijl. Volgens Gentenaars moet bewegen ook plezierig zijn. Daarom zet Comon een experiment op rond de uitdaging ‘Hoe kunnen we bewegen doorheen de stad plezieriger maken?’. Welke ervaringen heb jij zelf? Tijdens de Dialoogtafels brengen we een mix van Gentenaars met een heel diverse achtergrond samen om in dialoog te gaan over de uitdaging, vanuit ieders persoonlijk verhaal.

Tijdens de Dialoogtafels brengen we mensen samen in kleine groepjes om in dialoog te gaan over de uitdaging, vanuit ieders persoonlijke verhaal. Wat zijn jouw ervaringen met plezierig bewegen doorheen de stad? Is er iets dat we zelf kunnen doen om het nog leuker te maken? Wat maakt dat het nog steeds een uitdaging is, volgens jou? Gooi gerust alles op tafel, een ervaren gespreksleider leidt het gesprek in goede banen. Het doel van dit event is om alle ervaringen en dromen te bundelen en inzicht te krijgen in de uitdaging.

Dit is een activiteit georganiseerd door Comon, in samenwerking met BlinkOut, die één van de gesprekstafels in het BlinkHuis laat doorgaan. Je kan kiezen of je in BlinkOut mee aan tafel schuift, of op één van de nog geheime locaties, die later bekendgemaakt worden.

Inschrijven voor deze gratis activiteit is noodzakelijk. Tot gauw!

 

Urenschema

Deel 1. Wees welkom!

18u30 - 19u
Onthaal
We frissen even je geheugen op. Comon, wat is dat nu ook weer? En waarover gaat de uitdaging precies?

Deel 2. Dialoogtafel

19u - 20u30
Dialoogtafel
In kleine groepjes deel je ervaringen over de uitdaging. Welke ervaringen heb jij zelf met plezierig bewegen doorheen de stad? Wat maakt dat het nog steeds een uitdaging is, volgens jou? En hoe zou Gent eruitzien mocht bewegen doorheen de stad nog plezieriger zijn?

Deel 3. Receptie

20u30 - 21u
We sluiten af met een drankje
  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
Ik neem deel aan een dialoogtafel in BlinkOut
Available Tickets: 0
Het ticket "Ik neem deel aan een dialoogtafel in BlinkOut" is niet meer beschikbaar.
Ik neem deel aan een dialoogtafel op een nog niet bekende plek in Gent
Available Tickets: 7

Om veel diverse blikken en brillen samen te brengen, mengen we mensen met diverse achtergronden en ervaringen maximaal door elkaar. Daarom organiseren we verschillende sessies op verschillende plaatsen doorheen de stad, en stellen we de groepen gemengd samen. Dat wil zeggen dat het bij inschrijving voor dit evenement nog een verrassing is op welke locatie je uitgenodigd zal worden. We maken enkele weken voor het evenement bekend waar jouw dialoogtafel klaarstaat. Is die locatie moeilijk bereikbaar voor jou, verkies je een andere plek, of wil je heel graag met iemand samen aan een dialoogtafel zitten: laat het ons gerust weten.

Het ticket "Ik neem deel aan een dialoogtafel op een nog niet bekende plek in Gent" is niet meer beschikbaar.
Total: 0

Datum

dinsdag 12 dec 2023

Tijd

18:30 - 20:30

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Locatie

Op locatie
Zie omschrijving
Categorie

Organisator

Comon Gent
Comon Gent
Website
https://comon.gent/beweegplezier

Bijkomende Organisatoren

Victor Nelen
Victor Nelen
Email
eb.tuoknilb@rotciv

Project- en sociocultureel medewerker

INSCHRIJVEN