VeerkrachtWeek: Inspirerende coachsessie

Zit je met een probleem, iets waar je tegenaan loopt of iets dat je niet helemaal helder krijgt in je hoofd? Of weet je net heel goed wat je wil, maar lukt het je niet om het in de praktijk om te zetten? Misschien voelt iets niet goed aan voor jou, weet je niet waarom en wat je ermee moet? Met deze en andere vragen help ik jou graag verder tijdens een gratis kennismakingsgesprek, waarna vrijblijvend drie gratis vervolgsessies gepland kunnen worden. 

De bedoeling is dat ik met jou in gesprek ga en jouw denkproces begeleid zodat wij samen een antwoord kunnen vinden op jouw vraag. Eens we helder hebben wat je graag wil, help ik jou om stappen te zetten richting jouw doel. 

Ik, Gwendy, ben al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling, holistische gezondheidsleer en leven in harmonie met onze eigen natuur en die rondom ons. Ik ben Europees erkend yogadocente en verdiep me momenteel in inspirerend coachen naar de visie van Jef Clement. 

Wees welkom, met gans jouw hart.

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de veerkrachtweek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere veerkrachtweekactiviteiten check onze kalender.

Uitverkocht!

Datum

vrijdag 01 okt 2021
Verlopen!

Tijd

16:30 - 17:30

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
QR code