Lembeekse bossen

Bosbad Liedermeerspark

Sinds een drietal jaar gun ik mezelf een halve dag in de natuur, een halve dag die in het teken staat van mezelf en mijn zintuigen. Even de prikkels van onze haastige maatschappij achter laten, even alles on hold zetten: het doet wat met een mens. Ik wil jullie daarom ook laten kennis maken met bosbaden omdat ik zelf elke keer weer de werking ervan in mijn lichaam voel. 

In de natuur zijn voelt zo natuurlijk, zo gewoon, zo ‘normaal’ dat het echt als een veilig bad voelt waarin je ondergedompeld wordt. Dit figuurlijk onderdompelen laat vertragen, doet verstillen. Het zorgt er ook voor dat we onze zintuigen nog meer kunnen en durven open zetten en verwonderd of verbaasd kunnen zijn. Bosbaden is ontspannend, het helpt om je stressniveau te verlagen, je kan je beter concentreren, je creativiteit verhoogt, je komt meer tot de essentie…

Tip: Als je kan, plan je best niets inspannends meer in na dit bosbad. Zo kan je ten volle de vruchten plukken van deze tijd voor jezelf en kan je de effecten van het bosbad optimaal laten binnenstromen.

Praktisch

  • We gaan met max 10 pers het bos is, voor een 3-tal uur (max 3 km wandelen)
  • We blijven vaak ter plaatse om in de stilte te gaan en onze zintuigen wakker te maken
  • Zorg voor voldoende warme kledij, een laagje extra bij hebben kan nooit kwaad.
  • Breng gerust een dekentje of yogamatje mee om op de grond te leggen als je dat comfortabeler vindt.
  • Breng een drankje mee als je dat wil.
  • We verzamelen op de parking van het Liedermeerspark, Verlorenbroodstraat 76 in Merelbeke (dus NIET in het Blinkhuis in Gent).

Inschrijven kan je doen via onderstaande link. Vergeet aub niet je telefoonnummer in te vullen. Zo kan ik je contacteren bij wijzigingen.

Heb je twijfels, vragen, onzekerheden, …? Aarzel niet om mij te mailen, samen kijken we naar wat jij nodig hebt.

 

Uitverkocht!

Datum

maandag 24 jul 2023
Voorbij

Tijd

13:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Maaike
Maaike
Telefoon
0469/129454
Email
eb.tuoknilb@ekiaam
QR code