BlinkOutfit kledingruil

Op zaterdag 15 juni 2024 is het feest! Die dag worden Vlaanderen en Brussel overspoeld met 100 creatieve en verbindende acties op 1 dag. 100in1Day Belgium is een internationaal project, waarvan Curieus katalysator is voor België. In teken van dit project organiseren we bij BlinkOut een verbindende kledingruilmarkt.

Wil je je garderobe opruimen, maar weet je niet wat doen met de spulletjes? Kom dan naar onze kledingruil! Breng je spulletjes binnen op de inzameldag en kom op 15 juni rondneuzen op ons marktje met tweedehandsspullen. Er is ruimte om te passen en je kan zelfs advies vragen aan onze beautyconsultant Cynthia. Daarnaast kan je genieten van de gezelligheid, een hapje en een drankje. Dit alles is gratis!

 

Hoe werkt de ruil?

Je kan je tweedehands kleren binnenbrengen bij BlinkOut op de inzameldag op dinsdag 4 juni tussen 10u en 16u30. In ruil voor je binnengebrachte spullen krijg je bonnetjes die je kan omruilen voor andere stukken op het tweedehandsmarktje op zaterdag 15 juni.

Controleer wel even of de spullen die je wil binnenbrengen gewassen en nog in goede staat zijn. Te versleten of kapotte kledingstukken kunnen wij niet aannemen voor de kledingruil.

Wil je er graag bij zijn? Het is fijn voor ons als je je even inschrijft via de inschrijvingslink. Dan weten we hoeveel hapjes en drankjes we best voorzien.

Wat kan je binnenbrengen?

Dameskleding / Handtassen / Accessoires / Schoenen

Kinderkleding / Herenkleding / Hoeden / Kostuums / Sportkleding

Dit evenement wordt volledige georganiseerd door vrijwilligers en Knappers.

Graag tot dan!

Cynthia, Flori en Elsie

  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
Inschrijven
Available Tickets: Onbeperkt

Gratis

Het ticket "Inschrijven" is niet meer beschikbaar.
Total: 0

Datum

zaterdag 15 jun 2024

Tijd

13:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
INSCHRIJVEN
QR code