BlinkOut Bezoekt: Openingsceremonie nationale spelen van de Special Olympics 2023

Op woensdag 17 mei verwelkomt Stad Mechelen de 3500 atleten van de Special Olympics met een spectaculaire openingsceremonie in het voetbalstadion van KV Mechelen.

“De openingsceremonie is het officiële startschot van dit warme sportevenement. Het wordt een ongezien, groots en onvergetelijk spektakel met fantastische artiesten. Wie er allemaal komt? Dat houden we nog even geheim. Maar we kunnen wel al verklappen wie de allergrootste sterren van de avond zullen zijn. Onze 3500 atleten. De afgelopen maanden trainden ze hard, ze zijn er helemaal klaar voor en ze zullen drie dagen lang het beste van zichzelf geven. Voor hen zetten we het stadion in vuur en vlam.”

Link: https://www.mechelen.be/specialolympics/openingsceremonie

Goed nieuws! BlinkOut is uitgenodigd om de openingsceremonie bij te wonen. En nog beter: we hebben een tiental tickets die we mogen uitdelen. Wil jij graag meegaan met ons, reserveer dan snel je ticket!

Praktische informatie

  • 17u – Deuren open
  • 19u – Voorstelling atleten
  • 19.15u  – Openingsshow
  • 20u – Aankomst olympische vlam
  • 20.15u – Apotheose

We spreken samen af in het BlinkHuis Mechelen rond iets voor 17 u. Nadien vertrekken we samen naar de ceremonie. We spreken niet ter plaatse af, want dan vinden we elkaar misschien niet terug.

Je hoeft uiteraard niet voor de hele ceremonie te blijven als je liever vroeger naar huis wil. Wie wel blijft kan nadien samen met ons terug naar het BlinkHuis stappen. Alles verloopt uiteraard volgens jouw eigen ritme en tempo.

Moest je te laat zijn om je plaatsje hier te reserveren, en al onze tickets zijn uitverkocht, stuur dan gerust een mailtje naar eb.tuoknilb@amme. Misschien kunnen wij dan voor jou nog een plaatsje bemachtigen.

We hopen samen met jou deze bijzondere ceremonie bij te wonen.

Tot dan!

Uitverkocht!

Datum

woensdag 17 mei 2023
Verlopen!

Tijd

17:00 - 20:30

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Emma van BlinkOut
Emma van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@amme

Bijkomende Organisatoren

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil