BlinkOut bezoekt: Heropening museum Hof van Busleyden

Het Hof van Busleyden opent na renovatiewerken opnieuw de deuren voor het publiek en nodigt BlinkOut uit voor de (pre)heropening op vrijdag 23 februari.

Wil jij graag meegaan met ons? Dat kan!

Tijdens de voorstelling ‘Drempels verlagen – Toegankelijkheid voor een neurodivers publiek’ stelt Mars Van Malderen het programma van Museum Hof van Busleyden voor gericht op bezoekers die drempels ervaren tijdens het museumbezoek. Ze geeft meer info over het Stil Bezoek en Slow Art sessies waarbij mensen met burn-out, autismespectrumstoornis en vele andere vormen van neurodiversiteit op hun eigen tempo kunnen genieten van kunst.

We wonen samen deze voorstelling bij tot 11u30 en daarna heb je de mogelijkheid om het museum op eigen houtje verder te bezoeken.

Praktisch

Je bent welkom in het BlinkHuis Mechelen vanaf 10u voor al een koffie of thee waarna we samen richting het museum gaan. We vertrekken van het BlinkHuis naar het museum om 10:30, zodat we op tijd zijn voor de voorstelling om 11u. Het is ongeveer 15min stappen naar het museum.

Kom je liever rechtstreeks naar het museum? We verzamelen aan de ingang van het museum om 10u50. Geef ons wel even een seintje indien je rechtstreeks naar het museum gaat. Via mail naar: eb.tuoknilb@tebseil

Adres van het museum: Frederik de Merodestraat 65, 2800 Mechelen

Graag al wat meer lezen over het museum en de huidige tentoonstelling ‘Ridders van het Gulden Vlies. Een schitterende mythe ontrafeld’? Meer info vind je op hun website: https://www.hofvanbusleyden.be/

Tot dan!

Datum

vrijdag 23 feb 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
QR code