Bewust Leven Vanuit je Kern

Bewust leven, zo praktisch mogelijk.
Wie de film The Matrix heeft gezien, weet wat er gebeurt wanneer je de ‘red pill’ neemt… Bewust gaan leven – echt kijken naar wie je in de kern bent, voelt ook een beetje zo: Spannend en onzeker. Er is nogal wat wankelmoed nodig om verder te gaan.

In deze workshop krijg je inzicht in zeven fases van dit proces. Je krijgt een beter beeld over jouw unieke pad en wisselt uit met anderen die ook onderweg zijn. Je ontdekt en leert voelen wat juist dat innerlijke kompas is, wat intuïtie juist is.
Zo her-inner je opnieuw dat er geen weg naar geluk is, dat de perfecte weg zelfs niet bestaat. Dat het geluk net zit in het helemaal onderweg ‘zijn’…

Tot dan!

Inschrijven: via het invulformulier hieronder, en na overschrijven van 30 euro op BE65 0018 2865 3696 ben je helemaal ingeschreven.

Praktisch:

Workshop start om 13u30, welkom vanaf 13u. Een (gratis) koffie/thee buffetje staat voor jou klaar. Er is ook een stiltekamer waar je gewoon al even kan zijn.

Vrijwilliger? Ben je graag vrijwilliger tijdens deze activiteit of op een ander moment, boek dan gerust een ‘gratis vrijwilligersticket’. We contacteren jou op welke manier je kan bijdragen aan onze werking.

Centen? Is 30 euro betalen moeilijk en ben je er toch graag bij? Dan ontvangen wij graag jouw mailtje en bekijken we wat we kunnen bieden.

Voel je heel welkom!

Uitverkocht!

Datum

zaterdag 16 apr 2022
Verlopen!

Tijd

14:30 - 17:30

Kosten

€30,00

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

An Dours
An Dours
Email
eb.tuoknilb@na

Dagelijks bestuur BlinkOut