VeerkrachtWeek: Beeld-In-Zicht (online) – VOLZET

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

« Your perception is not wrong, but those of others are also right »

Heb je een beeld dat jou zo sterk aanspreekt dat je zelf in het beeld zou willen zijn? Heb je een foto die jou een bepaald gevoel geeft en die je graag wil delen? Heb je een beeld dat jou aanspreekt, maar je weet niet precies wat of waardoor? Of iets dat je hebt getekend, geschilderd, geboetseerd,… en waarvan je graag wil horen wat andere mensen hierbij voelen of denken?

Wat voel ik eigenlijk? Hoe voel ik mij nu? Wat rammelt er in mijn hoofd? Dit zijn niet altijd zo’n evidente vragen.

Misschien ben je niet goed in woorden, zeker niet als het gaat om gevoelens en emoties maar voel je ook een nood om op ontdekkingstocht te gaan met beelden als medium. Door samen met anderen beelden uit te wisselen en te bespreken.

Neem één beeld mee dat zéér specifiek gekozen is, gemaakt is, gefotografeerd is, getekend, geschilderd, geboetseerd,… Kortom een ‘beeld-ig’ iets dat je wil delen met ons.

Bevalt de activiteit? Wie weet maken we er een maandelijkse gewoonte van!

Voel je alvast heel welkom,

Aurélie

Praktisch:

Om een goede uitwisseling te bevorderen en iedereen de kans te geven om te delen, beperken we het aantal deelnemers tot 10 personen. We starten om 14u. We verbinden en delen maximaal 2u met elkaar (tot 16u met daarin een pauze van 15 min inbegrepen).

Inschrijven vooraf is verplicht en kan hieronder.

De activiteit is gratis én gezien corona helemaal online.

Opgelet:

  • Schrijf tijdig in. Je krijgt immers voor aanvang een mail met de zoom-link doorgestuurd (Vergeet niet ook je spamfolder in je mailbox te checken.)
  • Ingeschreven en je kan je onverwachts toch niet deelnemen? Laat het even weten, dan komt jouw ticket vrij voor andere geïnteresseerden.

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere VeerkrachtWeek activiteiten check onze kalender.

Uitverkocht!

Datum

dinsdag 23 feb 2021
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Labels

Uitgelicht

Locatie

Online
Zoom-app
QR code