Autisme op de werkvloer

Samen met VVA organiseren we op 31 maart Autisme op de werkvloer. Luister naar het verhaal en ga in gesprek met volwassenen met autisme over hun werkervaringen, over hun zoektocht naar werk. Inschrijven is noodzakelijk. Klinkers en vrijwilligers kunnen inschrijven bij Natalie (gratis – eb.tuoknilb@eilatan). Andere geïnteresseerden kunnen hier terecht (€ 10).

Luik 1: Stel je voor… Een traject naar werk waar jij de baas van bent, waar je zelf beslist hoe snel, hoe intens en hoe inspirerend het kan zijn. Waar je zelf aan het stuur zit en in een veilig kader op eigen ritme je parcours bepaalt. Enkele ‘Klinkers’ met autisme vertellen over hun persoonlijke ervaring in het ‘kLink-traject.

Luik 2: Authentalk: verschillende mensen met autisme vertellen hun verhaal in verband met werk en gaan hierover in gesprek met de deelnemers.

In samenwerking met BlinkOut.

  • Deze activiteit is onder voorbehoud en kan enkel doorgaan als voldaan kan worden aan de voorwaarden die op dat moment van toepassing zijn in verband met het coronavirus. Indien de activiteit niet live kan doorgaan, wordt in de mate van het mogelijke een online alternatief aangeboden.
  • Deelname aan deze activiteit is gratis voor leden van VVA, Klinkers en vrijwilligers van BlinkOut. Anderen betalen 10 euro voor deelname.
  • Inschrijven is verplicht voor deze activiteit! Schrijf bij voorkeur 1 week vóór deze activiteit in via www.autismevlaanderen.be. Wanneer er 1 week op voorhand onvoldoende inschrijvingen zijn, wordt deze activiteit geannuleerd. Schrijf dus zeker tijdig in!

 

Datum

woensdag 31 mrt 2021
Verlopen!

Tijd

17:30 - 21:30

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

VVA
VVA
Website
https://autismevlaanderen.be