Aan het stuur van burn-out: Burnout herkennen, voorkomen en herstellen

Het groepstraject burn-out richt zich op mensen die herstellende zijn van burn-out of voelen dat ze het risico lopen om (opnieuw) een burn-out te krijgen en dit willen voorkomen. Tijdens dit traject staan we stil bij de signalen van stress, overspanning en burn-out.
Hoe kan je een burn-out herkennen? Hoe kan je een burn-out voorkomen? Of nog, hoe herstel je van een burn-out? Hoe kan je herval voorkomen? Welke kansen liggen in een burn-out omsloten? Wat kan het je brengen?
In elke sessie koppelen we een stukje theorie aan een praktijkoefening die jou op weg zal zetten om te helen van een periode van overtollige spanning. Want, in tijden van stress is het belangrijk om je veerkracht te verhogen. We hebben hierbij oog voor de mens als holistisch geheel en als onderdeel van zijn context.
Je lichaam en je emoties leren reguleren vormt een belangrijk onderdeel van dit traject, alsook gewenst omgaan met triggers, alsook hefbomen naar meer welzijn.
! Het traject bestaat uit 8 sessies. De data zijn: 23/2/24, 1/3/24, 22/3/24, 19/4/24, 3/5/24, 17/5/24, 21/6/24, 12/7/24. De sessies gaan door ism het Pakt. Per sessie betaal je 2,5 euro. Contacteer Isabelle (moc.liamg@snamrettoellebasi) of Karen (eb.tuoknilb@nerak) voor meer informatie en/of om in te schrijven.
Van harte welkom,
Karen & Isabelle
  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
Burnout Traject
Available Tickets: 10
Het ticket "Burnout Traject" is niet meer beschikbaar.
Total: 0

Datum

vrijdag 01 mrt 2024

Tijd

09:00 - 10:30

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Karen
Karen
Email
eb.tuoknilb@nerak

Bijkomende Organisatoren

INSCHRIJVEN