Veerkrachtweek: Chakrahealing 14u

Drie jaar geleden startte ik met het  WAKE UP Hands on Healing Traject bij  Wake Up.Academy – Energiebewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Heel erg ziek, uitgeput en de weg helemaal kwijt als ik toen was, voelde ik intuïtief aan dat deze opleiding mijn af te leggen weg was. Ik volgde langzaam dit pad samen met het ‘kLinktraject en later de opleiding tot natuurgids. Zo kwam ik beetje bij beetje terug bij mijn eigen ware natuur. Energetische oefeningen, meditatie hara, inzichten in lager en hoger zelf, schaduwwerk en persoonlijke groei openbaarden zich voor me en creëerden een nieuw(e) leven(s) visie.

Ondertussen heb ik geleerd om een basishealing te geven aangevuld met diverse specifieke healingtechnieken gebaseerd op het werk van Barbara Brennan.

Om mijn healingtechnieken meer te verfijnen en nog meer eigen te maken wil ik graag nog meer oefenen. Daarom hier mijn warme uitnodiging om via handoplegging te zorgen dat jouw ziel, gedachten, emoties en lichaam in balans worden gebracht.

De healingsessie gaat door in Gloed  en zal zo’n 45 minuten bedragen.

Reken op een uurtje om wat bij en/of  na te praten of om heerlijk na te genieten in stilte.

 

Tot dan

Kim

 


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

 

Uitverkocht!

Datum

woensdag 28 sep 2022
Verlopen!

Tijd

Sessie 1 (11u 30 - 12u 30) Sessie 2 (14u - 15u)
14:00 - 15:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

'kLinker Kim
'kLinker Kim
Email
eb.tenelet@83siuh
QR code