Plant-je-dag

 

De lente is zonnig gestart, onze planten schieten stilaan terug uit hun wortels. Net als velen van ons voelen ook onze planten de nood om naar buiten te treden, hun schoonste bladeren te tonen en hun groei, ondersteund door een mooi lentezonnetje, verder te zetten. Velen onder jullie merkten al op dat sommigen wat extra hulp nodig hebben om weer sterk in hun wortels en potten te staan.

Vandaar deze oproep. Ben jij een plantenliefhebber en wil je onze planten samen met Leen en Hanne mee onder handen nemen?

We zoeken een vijftal enthousiastelingen die mee willen helpen dragen, verpotten, aarde geven en vooral liefde geven. Wil je onze planten ook een duwtje in de rug geven?

Laat ons weten dat je er wil bij zijn door in te schrijven via onderstaande link. Schrijf je je in en kan je er toch niet bij zijn? Stuur je dan zeker een mail om te zeggen want we hebben echt een plantenteam nodig die dag.

Supermerci als jij het groen in ons huis weer wil laten groeien.

(Overbodige?) tip: Doe kleding aan die vuil mag worden.

_______________________________________________________________________________________________________

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

Datum

donderdag 25 mei 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Maaike
Maaike
Telefoon
0469/129454
Email
eb.tuoknilb@ekiaam
QR code