Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Belevingsbabbels | BlinkOut
Ochtendzon, gelijkvloers

Belevingsbabbels

Hallo daar!

Ik ben Rani. Studente Toegepaste Psychologie en sinds 2 maand stagiaire bij BlinkOut. Voor het einde van mijn stage (begin juni), zal ik een aantal keer luisteraar zijn in de Luisterplek.

Ik zie de Luisterplek als volgt:

  • Als een plaats waar je echt gehoord kan worden.
  • Een babbel waarbij alles kan en niets hoeft. Waar je even kan ont-moeten.
  • Een kans om je verhaal kwijt te kunnen aan iemand die mee leeft, mee voelt en mee denkt. Aan iemand die niet oordeelt.
  • Het kunnen delen van je levensverhaal, een kleine of grote zorg, maar ook een vreugdegevoel, een win.

Dirk De Wachter vergelijkt onze tijdsgeest vaak met een speedboot. Soms gaat het zo snel dat mensen achteraan uit de boot vallen. En wat zijn er weinig relingen om ons op te vangen.

In ons gesprek gaan wij samen die speedboot even doen vertragen of tot stilstand laten komen. Ik wil je een luisterend oor bieden en fungeer daarbij vooral als klankbord. Het is niet mijn bedoeling om iets aan je te veranderen. Het is vooral mijn passie om je gehoord te doen voelen en je in je kracht te zetten.

Maak gerust een afspraak en dan ben ik één en al oor.

Kan je er last-minute niet bij zijn of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar eb.seviv.tneduts@1969370r

Uitverkocht!

Datum

donderdag 05 mei 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 15:00
Categorie

Organisator

Rani
Email
eb.seviv.tneduts@1969370r