Blinkers – Wie doet wat

Het aanbod is heel wisselend en gevarieerd, alles ‘wat mens en organisatie versterkt’ past in BlinkOut… het volledige programma kan je volgen op Facebookpagina van BlinkOut en op onze kalenderpagina . Hieronder kan je al kennismaken met enkele initiatiefnemers.

74338955_511175056274445_5867554096663232512_o_511175046274446

Marleen Auman

Marleen schrijft gedichten onder het pseudoniem anker. Ze schrijft een teveel aan gedachten en een teveel aan emoties van zich af in gedichtvorm. Poëzie is a.h.w. een anker voor haar, dat haar houvast biedt in het dagelijkse leven.

Rose-Baudoncq

Rose Baudoncq

Kinderpsycholoog Rose Baudoncq wil ouders en kinderen weer in hun kracht zetten. Met mindfulness leren ze hoe ze anders naar gedachten kunnen kijken en surfen op de golven van hun emoties. Corona zet druk op gezinnen. Daarom biedt Rose acht sessies aan via een videopakket. De eerste les is gratis.

78154277_511175266274424_2067045692299280384_o_511175259607758

Kristel Busschaert

Bij Kristel van Handen Helen stroomt het Leven niet als één rechte rivier, maar als een stroom met vele zijstromen. Ook haar werk toont zich daarom in vele vormen. Wél is er telkens die duidelijke ene stroom waaruit alles vertrekt: het Leven met de grote L en mijn verlangen om jou daarin meer bewustzijn te brengen.

Vicky-Buyle

Vicky Buyle

Bij Smaakmaker kun je terecht voor een persoonlijke aanpak van jouw eetpatroon. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat laat zich zeker ook op het vlak van voeding duidelijk merken. Dit vraagt dan ook niet om symptoombestrijding, maar om een duurzame oplossing van jouw klacht door de oorzaak aan te passen.

Evelin Coppin

Eveline Coppin

Boek van mijn leven schrijft met en voor jou een boek dat bestaat uit thema’s die je zelf kiest. Je kunt inspiratie opdoen op de site, maar ook eigen onderwerpen aandragen, zoals reizen, hobby’s, opvoeding of spiritualiteit.

Marijke-Cornelis

Marijke Cornelis

De Diversiteitsacademie leert leidinggevenden, beleidsmedewerkers en hr-managers de stap-voor-stapmethoden om verbinding in diversiteit te maken en een D&I strategie te implementeren gericht op groei. Zo halen ze de beste resultaten met een team van tevreden medewerkers.

Nathalie De Neve

Nathalie De Neve

Human Garden is een coachingtuin voor menselijk welzijn. Hier kun je terecht voor individuele gesprekken of groepssessies. Mogelijk online via videocall, maar ook face-to-face in een coachingruimte of bij een walk & talk.

ecofest-logo-simple

Ecofest

Ecofest wil evenementen verduurzamen met maatregelen op vlak van elektriciteit, afval, voedsel. Daarnaast helpen we de kantoorwerking van bedrijven en overheden te verduurzamen met een Meer Met Mindersessie

Het Kiesbureau

Karine Janssens

Het Kiesbureau helpt slimme, snelle en creatieve mensen kiezen voor wat ze echt willen. Karine coacht hoger begaafde volwassenen, die worstelen met te veel keuzemogelijkheden in studie, werk of levensloop. Individueel of in groep krijg je zicht op je eigen handleiding en versterk je je focus, creativiteit en besluitvaardigheid.

Liesbet-Joris

Liesbet Joris

ResetT wil zoveel mogelijk mensen op weg zetten door uit de context te stappen en vanuit een positieve mindset op zoek te gaan naar perspectieven. Voor sommigen is daar de wandelcoaching voor nodig, voor anderen volstaat het om met gelijkgestemden op pad te kunnen gaan.

lets vlaanderen logo

Let's Vlaanderen

In hun lokale groep ruilen de leden van Let’s Vlaanderen diensten en spullen. Ze brengen in kaart wat ze kunnen aanbieden en vragen. Zo vinden ze een match met mensen uit de buurt.

logo Missing You

Missing You

Missing You ijvert ervoor dat ieder kind, jongere of jongvolwassene die wordt geconfronteerd met verlies voldoende ruimte en gepaste steun krijgt om zijn rouwproces op de best mogelijke manier te doorlopen.

Blinkout-Rachida-Ouchoukout

Rachida Ouchoukout

Rachida Ouchoukout haalt op een intuïtieve en doordachte manier jouw talenten naar boven. Wat je onbewust weet en voelt, kleuren we weer in. Op die manier verscherpen we je passie en je loopbaanfocus.

Ann-Polet-profielfoto

Ann Polet

Wijsss is een psychologische praktijk voor jonge mensen, hun ouders en alle volwassenen die kampen met verlies en verdriet. Ann is al 20 jaar actief als klinisch psycholoog. Je kunt bij haar terecht voor ondersteuning, advies en begeleidingen.

Dennis_Swennen_profielfoto

Dennis Swennen

Just Flowing leert je ontspanning, meditatie en persoonlijke organisatie. Groepslessen en workshops Zhineng Qigong, qi therapie, coaching en energetische healing.

Marieke-Uleyn

Marieke Uleyn

Grusonia’s Huis Van Verandering staat voor ondersteuning bij aanpassen van levensstijl, gezondheid en opvoeding. Aanbod voor volwassenen: relaxatietherapie, voedingsadvies, thema-avonden en psycho-educatie. Aanbod voor kinderen: relaxatietherapie, Shantala-babymassage en opvoedingstips.

Glow-by-Sofie

Sofie Van Buyten

Glow betekent gloed. Gloed is een synoniem voor reflectie. Door middel van massage en aanraking leren we te voelen hoe we onszelf en anderen wensen te benaderen. We laten de taal even voor wat ze is. Door te benoemen wat we voelen, gaan we verder op pad.

Nele

Nele Vanden Borre

Bij Creametho staat alles in het teken van creativiteit. Aan de hand van tekenen, schilderen, kleine, schrijven, knippen, plakken, toneel, verbeeldingskracht, meditatie, Access Bars, affirmaties,… gaan we intuïtief op zoek naar je ware zelf, naar wat voor jou werkt.

Adinda-Verbanck

Adinda Verbanck

Op verhaal komen ondersteunt mensen om de verbinding met hun levensverhaal te verdiepen. Dat kan op vele manieren: een verdiepend gesprek, een reis naar de wijsheid van je onderbewuste, dieptewerk met sprookjes, debriefen voor professionelen, workshops, een vertel-verstelmoment…

Julie-Verstraete

Julie Verstraete

Dialogen over je loopbaan (al dan niet met cheques i.s.m. Pygmalion), je persoonlijke groei in samenwerking met je betekenisvolle anderen, je hulpbronnen en je team.